Houd het koel in huis met zonwerend folie

Vanaf mei begint de temperatuur vaak op te lopen in ons land. Sommige jaren begint het zelfs al in maart of april. Het kan dan in huis al snel behoorlijk warm worden. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je zelf kunt nemen om het in huis koel te houden. Omdat tegenwoordig veel mensen bezig zijn met het isoleren van hun huis is dit ook een voordeel in de zomer. Je houdt het ’s winters niet alleen warm binnen door goed te isoleren, het zorgt er in de zomer ook voor dat de warmte van buiten moeilijker naar binnen kan komen. Door je huis te isoleren profiteer je dus het hele jaar van de voordelen.

Het gebruik van zonwerend folie is ook een manier om de warmte van de zon tegen te houden. Het is eenvoudig, je hoeft het alleen maar op je ramen te plakken en je profiteert direct van de voordelen. Je kunt met zonwerend folie soms wel 5 graden verschil maken in de temperatuur in huis. Voor de verschillende types raam zijn ook verschillende zonwerende raamfolies verkrijgbaar. Zoek van tevoren dus wel goed uit welke folie geschikt is voor jouw ramen. In sommige gevallen heeft het raamfolie een tint, houd daar ook rekening mee zodat je een raamfolie kiest wat aan jouw wens voldoet.

Zonwering én privacy
Ook bestaat er zonwerend folie wat ook voor privacy zorgt. Het is een combinatie van het zonwerende effect met gezandstraald effect. Je kunt er dus vrijwel niet doorheen kijken én het is zonwerend. Zoek je dus een folie die zowel voor privacy in huis zorgt én die de warmte die naar binnen komt door de zon vermindert? Ook dan is er een oplossing met een speciale zonwerende folie! Meet je ramen op en bestel de benodigde hoeveelheid!