Tuinkachel

Chacana Black tuinkachel, perfect in al zijn eenvoud

Tuinkachelgigant beschikt over een groot assortiment met een ruime keuze aan verschillende tuinkachels. Een opvallende keuze binnen het assortiment is de Chacana Black. Het design valt hierbij gelijk op maar biedt ook nog eens een zeer handige functie die de tuinkachel onderscheid van alle andere tuinkachels.

 

Eenvoudige tuinkachel

Op het oog ziet de Chacana Black er redelijk eenvoudig uit. Dit komt mede door de zwarte kleur van het stalen materiaal van de tuinkachel. Echter valt de langwerpige vorm wel gelijk op. De Chacana Black is dan ook 122 centimeter hoog. De breedte en de diepte zijn gelijk aan elkaar, met 37 centimeter. Door deze kleur en afmetingen past de Chacana Black vrijwel binnen iedere tuinstijl en is het voor een grote doelgroep geschikt. Door het design heb je maar aan één kant zicht op het vuur, echter dient dit een zeer belangrijk doel die je niet vaak bij andere tuinkachels tegenkomt.

 

Langwerpig design

Het langwerpige en slanke design zorgen er namelijk voor dat het zuurstof niveau binnen de tuinkachel altijd optimaal is. Hierdoor brandt het hout niet alleen beter, maar zorgt dit ook voor zeer stevige vlammen. Dit geeft niet alleen meer warmte af, maar brengt ook extra sfeer met zich mee. De Chacana Black is dan ook uitermate geschikt om een groot gezelschap van warmte te voorzien.

 

Hoogwaardige kwaliteit

De Chacana Black tuinkachel is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stalen frame zorgt er voor dat de tuinkachel zeer stevig op zijn poten staat. Hierdoor stoot je de kachel niet om, wat extra veiligheid met zich mee brengt. Toch is de tuinkachel erg licht gebleven en weegt de Chacana Black maar 18 kilo. Dit maakt dat de tuinkachel eenvoudig te verplaatsen is zodat je erg mobiel bent. Deze tuinkachel zorgt er dus voor dat je onder alle omstandigheden lang buiten kunt blijven met een groot gezelschap.